14 березня у шведському Естерсунді в рамках чемпіонату світу з біатлону відбулася перша в історії одиночна змішана естафета.

Переможцями гонки стали Марте Ройселанд і Йоганнес Бо зі збірної Норвегії, яка пройшла дистанцію без промахів. На другому місці фінішували Доротея Вірер і Лукас Хофер з Італії. Бронзу виграла збірна Швеції, за яку бігли Ханна Еберг і Себастьян Самуельссон.

Національна команда України в особі Анастасії Меркушиної і Дмитра Підручного фінішувала на 5-му місці. Зазначимо, що після другого етапу українська команда лідирувала в гонці, але промахи Насті на вогневому рубежі дозволили опонентам обігнати нашу збірну.

Після заключної стрільби Підручний програвав 3,2 секунди росіянину Матвію Єлисєєву, але зумів відіграти відставання і випередити суперника на 11 секунд.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

16 березня на чемпіонаті світу відбудуться жіноча (14:15 за київським часом) і чоловіча естафети (17:30).