Екс-півзахисник збірної Колумбії Джон Віафара затриманий в місті Калі за підозрою в причетності до наркоторгівлі, повідомляє газета Espectador.

Знаменитий футболіст входив до складу кримінальної мережі, яка з 2008 по 2018 займалася розповсюдженням наркотиків в центрально-американські країни і в США. Арешт проведений за запитом окружного суду штату Техас (США).

Американська влада вважає, що футболіст пов'язаний з одним з найбільших організованих злочинних угруповань Колумбії "Клан-дель-Гольфо". Разом з Віафарою поліція Колумбії затримала ще чотирьох осіб.

Віафара захищав кольори збірної Колумбії з 2003 по 2010 рік. В його активі 43 матчі і 1 гол. На клубному рівні про пограв за Портсмут, Реал Сосьєдад, Саутгемптон і ряд колумбійських команд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сутичка на дербі

Під час матчу 28-го туру італійської Серії А між Міланом та Інтером (2:3) стався конфлікт між півзахисниками "россонері" Франком Кессі і Лукасом Більєю. Справа ледь не дійшла до бійки прямо на лавці запасних.

Білья провів весь матч в запасі. Легіонер з Кот-д'іувара Кессі вийшов у стартовому складі, а на 69-й хвилині головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо випустив замість нього захисника Андреа Конті. Після заміни Франк виглядав роздратованим, і в той момент гравець збірної Аргентини Білья йому щось сказав. Це призвело до конфлікту і викликало різку реакцію заміненого футболіста, проте Іньяціо Абате, Рікардо Родрігес і Фабіо Боріні не дали розвинутися бійці.

До слова, після матчу обидва футболісти дали інтерв'ю і вибачилися за свою поведінку, сказавши, що це було непорозуміння.

Інтер після перемоги в Дербі делла Мадонніна набрав 53 очки і вийшов на 3-е місце в Серії А. Мілан з 51 очком розміщується на 4-й позиції.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.