UFC оприлюднила оновлений рейтинг бійців своєї організації.

На першому місці опинився американський важковаговик Даніель Корм'є.

Другу позицію займає володар титулу чемпіона у важкій вазі Джон Джонс.

Трійку найкращих замикає нинішній чемпіон у легкій вазі дагестанець Хабіб Нурмагомедов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Знаменитий Конор Макгрегор опустився з восьмого місця на дев'яте.

30-річного ірландця обігнав американець нігерійського походження Камару Усман.

Топ-10 загального рейтингу UFC:

1. Даніель Корм'є

2. Джон Джонс

3. Хабіб Нурмагомедов

4. Макс Холлуей

5. Генрі Сехудо

6. Аманда Нуньєс

7. ТіДжей Діллашоу

8. Камару Усман

9. Конор Макгрегор

10. Стіпе Міочич

Ультиматум від Макгрегора

Ірландський боєць змішаного стилю (MMA) Конор Макгрегор назвав керівництву Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) умову свого повернення в октагон.

30-річний ірландець заявив, що готовий брати участь у другому за значущістю поєдинку вечора за умови, що отримає акції UFC.

"Це все, про що я прошу. Вони зможуть мене хоч в андеркардi поставити, без проблем", — наводить слова Макгрегора MMA Fighting.

Бій Усик - Лебедєв

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) розпорядилася про проведення обов'язкового захисту чемпіонського пояса, якими володіє українець Олександр Усик (16-0, 12 КО). Претендент – екс-чемпіон світу Денис Лебедєв (32-2, 23 КО). Про це повідомив відомий аналітик Ден Рафаель.

"Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик планує в травні перейти у важку вагу, і процес звільнення його від титулів, мабуть, почався.

WBA наказала Усику провести обов'язковий захист проти колишнього чемпіона Дениса Лебедєва і у вівторок призначила промоутерські торги на бій, які мають відбудутися 28 березня в Панама-Сіті.

Мінімальна сума становить 400 000 доларів, при цьому Усик отримає 75% ставки, а Лебедєв - 25%. Однак навряд чи команда Усика буде брати участь через його майбутній перехід в супертяжі", – написав Рафаель.

Бій Вайлдер - Брізіл

Володар титулу WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер проведе свій наступний бій 18 травня.

Суперником американця стане його земляк Домінік Брізіл. Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку (США).

Дуель буде транслювати канал Showtime і до речі безкоштовно. Раніше повідомлялося, що поєдинок нібито будуть транслювати по системі PPV ( "плата-за-перегляд").

Для Деонтея Вайлдера цей бій стане вже дев'ятим захистом титулу. Спочатку американець повинен був зустрітися в рамках рематча з Тайсоном Ф'юрі, але британо-ірландець відмовився від цього бою.

Василь Ломаченко проведе наступний бій 12 квітня проти британця Ентоні Кролли.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.