Знаменитий футболіст Кріштіану Роналду повідомив про своє повернення в національну збірну Португалії. Нападник сподівається зробити свій внесок до досягнення збірної вже у найближчих матчах, передає DAZN.

Варто уточнити, що Португалія стартує в кваліфікації на чемпіонат Європи 2020 року поєдинком проти української команди Андрія Шевченка. Матч пройде 22 березня Лісабоні.

Як відомо, після трансферу в "Ювентус" п'ятикратний володар "Золотого м'яча" припинив виступи за збірну Португалії. Ця пауза у Кріштіану Роналду тривала цілих вісім місяців. Крім того, Роналду опинився в центрі відразу кількох гучних скандалів.

Так, у нього хочуть забрати престижні нагороди за ухилення від сплати податків в Іспанії під час виступу за "Реал". Також Кріштіану Роналду звинувачується у справі про згвалтування. Американка Кетрін Майорга з Лас-Вегаса повідомила німецькому виданню Der Spiegel, що її зґвалтував Кріштіану Роналду в 2009 році.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кріштіану Роналду — португальський футболіст, нападник італійського клубу «Ювентус» та збірної Португалії, в складі якої є капітаном, а також рекордсменом за кількістю ігор і забитих голів.

10 липня 2018 року було офіційно оголошено про перехід 33-літнього португальця в склад італійського «Ювентуса», с яким уклали 4-річний контракт. Трансферна сума склала 100 мільйонів євро, що стало рекордом для гравців старше 30 років і найдорожчим придбанням в історії італійських клубів.

Нагадаємо, що всесвітньо відомий футболіст, форвард італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду відкрив в іспанській столиці клініку. У новому медичному закладі будуть надавати послуги з пересадки волосся.

Як повідомляв портал Знай.uа, головний тренер збірної України Андрій Шевченко затвердив остаточний список футболістів, які зможуть взяти участь у відбіркових поєдинках на Євро-2020.

Також портал Знай.uа писав, що збірна України в 21:45 на стадіоні "Да Луш" в Лісабоні зіграє стартовий відбірковий матч Євро-2020 проти чинного чемпіона Європи національної команди Португалії.