Півзахисник Манчестер Сіті і збірної України Олександр Зінченко виклав в Instagram фотографію, на якій його партнер по національній команді Євген Коноплянка їсть солодке.

Збірна України вже в Лісабоні, де відбудеться матч відбору на Євро-2020 проти збірної Португалії. Українські гравці, які заздалегідь прибули в аеропорт, проводили час по-різному. Наприклад, Євген Коноплянка вирішив перекусити. Уважний Олександр Зінченко застав свого партнера за ще недоторканим шматком торта Наполеон.

Коноплянка на фото виглядає дуже щасливим і задоволеним від того, що купив собі смачний десерт.

Головна команда

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко затвердив остаточний список футболістів, які зможуть взяти участь у відбіркових поєдинках на Євро-2020.

В Португалію Андрій Шевченко взяв 25 гравців.

Воротарі: Андрій П'ятов («Шахтар»), Денис Бойко («Динамо»), Андрій Лунін («Леганес», Іспанія).

Захисники: Сергій Кривцов, Богдан Бутко, Микола Матвієнко (всі - «Шахтар»), Микита Бурда, Артем Шабанов, Віталій Миколенко (всі – «Динамо»), Олександр Караваєв («Зоря»), Едуард Соболь («Яблонець», Чехія).

Півзахисники: Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Тарас Степаненко, Марлос, Сергій Болбат (всі - «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (все – «Динамо»), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Руслан Малиновський («Генк», Бельгія), Роман Безус («Гент», Бельгія).

Нападники: Роман Яремчук («Гент», Бельгія), Артем Кравець («Кайсеріспор», Туреччина), Жуніор Мораес («Шахтар»).

Відзначимо, що не відправилися до Лісабона Віктор Коваленко і Володимир Шепелєв. Але полетів до Португалії Артем Кравець, який приступив до тренувань.

У 16:30 чартер із гравцями збірної України на борту взяв курс на Лісабон. Увечері в готелі «Epic Sana» гравців збірної чекає теоретичне заняття.

Збірна України

Футболісти збірної України розпочали підготовку до старту відбіркового турніру Євро-2020.

Напередодні футболісти провели в Києві на НСК "Олімпійський" відкрите тренування. А вже 22 березня в Лісабоні відбудеться перший матч групи В, в якому гравці української збірної зіграють з чинними чемпіонами Європи національною командою Португалії. За португальців вийде грати Кріштіану Роналду, проти якого вже придумав свій план Андрій Шевченко.

Українські футболісти провели тренування на полі стадіону "Олімпійський", а потім взяли участь в автограф-сесії і спільних фото з фанатами.

Півзахисник англійського Манчестер Сіті Олександр Зінченко порадував юного фаната з Казахстану Алі Турганбекова, у якої немає ніг. Алі дуже любить футбол і зіграти разом з відомим футболістом було його мрією, яка здійснилася в Києві!

Також з казахстанським фанатом, який отримав у подарунок м'яч і плакат, сфотографувався Андрій Шевченко!

Напередодні старту збірної України у відбірковому циклі Євро-2020 головний тренер "жовто-блакитних" Андрій Шевченко дав прес-конференцію в Києві та відповів на питання журналістів. Український коуч висловився про лідера збірної Португалії Кріштіану Роналду.

"Проти кращих гравців світу стратегію важко знайти. Ми повинні працювати над командною грою. Повинна бути колективна гра. Будуть невеликі зміни саме до цієї гри. Португалія – класна команда. Ми будемо шукати різні стратегії, щоб прибрати Роналду подалі від воріт.

Роналду в матчі з Атлетіко показав, що вік – йому не перешкода. Він все вміє на полі: відмінно грає в карному майданчику, має гольове чуття", - сказав Андрій Миколайович.

Збірна України зустрінеться з Португалією (22 березня) і Люксембургом (25 березня).

Як раніше повідомляв Знай.ua, Жуніор Мораес приєднався до збірної України.