Чемпіон світу у важкій вазі українець Олександр Усик погодив умови бою з камерунцем Карлосом Такамом.

"Поєдинок відбудеться 18 травня в Чикаго. Транслювати в прямому ефірі його буде стрімінгова платформа DAZN", - повідомив журналіст The Ring Майк Коппінджер.

Цей бій для Усика буде дебютним у суперважкій вазі.

До слова, 18 травня, в день бою Усик-Такам, відбудеться ще один цікавий поєдинок. Чемпіон WBC непереможний американець Деонтей Вайлдер (40-0-1, 39 КО) у Брукліні проведе обов'язковий захист титулу проти земляка Домініка Брізіл (20-1, 18 КО).

Бій Вайлдер - Брізіл

Володар титулу WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер проведе свій наступний бій 18 травня.

Суперником американця стане його земляк Домінік Брізіл. Поєдинок відбудеться в Нью-Йорку (США).

Дуель буде транслювати канал Showtime і до речі безкоштовно. Раніше повідомлялося, що поєдинок нібито будуть транслювати по системі PPV ( "плата-за-перегляд").

Для Деонтея Вайлдера цей бій стане вже дев'ятим захистом титулу. Спочатку американець повинен був зустрітися в рамках рематча з Тайсоном Ф'юрі, але британо-ірландець відмовився від цього бою.

Василь Ломаченко проведе наступний бій 12 квітня проти британця Ентоні Кролли.

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
"Ломаченко виконає своє зобов'язання перед WBA, поборовшись з Ентоні Кроллою в наступному бою", - повідомив віце-президент Top Rank Карл Моретті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.