Гандбольний клуб Мотор зіграв перший матч в рамках плей-офф елітного дивізіону Ліги чемпіонів.

Запорізька команда приймала на своєму майданчику польський Віве Кельце. Матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів завершився з рахунком 33:33.

Гол Артема Козакевича з пенальті на останній секунді приніс Мотору нічию у домашній зустрічі з поляками. Нічийний результат повністю відповідає змісту гри.

Перша половина поєдинку також була нічийною (16:16), а перевага команд в рахунку за весь матч жодного разу не перевищувала двох м'ячів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найрезультативнішим гравцем поєдинку став представник польської команди Лука Чиндрич, який забив 8 голів. Кращим за результативністю у складі Мотора став Артем Козакевич (7 м'ячів).

Гандбол. 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Перший матч

Мотор (Україна) – Виве Кельце (Польща) - 33:33 (16:16, 17:17)

Матч-відповіль, в якому визначиться учасник чвертьфіналу, відбудеться в суботу, 30 березня в Польщі.

Успіх українських стрільців

Спортсмени національної збірної України з успіхом стартували на континентальній першості зі стрільби з пневматичної зброї, що триває у хорватському місті Осієк, повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Першу медаль наші стрільці здобули у командній вправі MIX-пістолет. Титули чемпіонів Європи серед юніорів з результатом 480,4 очки завоювали Ігор Соловей та Яна Чучмарьова.

Ще одну золоту медаль виграли учасники юніорської команди Вероніка Скоріна, Софія Павловська та Валерія Сидоренко. Українські спортсменки стали переможницями у вправі ГП-6, а також оновили рекорд континенту.

Серед дорослих у стрільбі по рухомій мішені Галина Авраменко завоювала "срібло", а Ігор Кизима виграв "бронзу".

У цій же вправі ще одну срібну медаль виборола українська жіноча команда в складі Галини Авраменко, Валентини Гочарової та Вікторії Рибалової.

Успіх Ігора Радівілова

Також український гімнаст Ігор Радівілов знову опинився на п'єдесталі пошани Кубка світу. На цей раз українець завоював срібну медаль в Досі (Катар).

26-річний уродженець Маріуполя показав результат 14,916 в опорному стрибку і цього вистачило, щоб вибороти срібну нагороду. "Золото" дісталося олімпійському чемпіону Лондона-2012 корейцю Ян Хак Сону (15,266).

Раніше український гімнаст Ігор Радівілов завоював срібну медаль етапу Кубка світу, який проходить в азербайджанському Баку.

До вчорашньої бронзової медалі у вправах на кільцях 26-річний уродженець Маріуполя додав ще одну нагороду в опорному стрибку, повідомляє Twitter НОК України.

Раніше український легкоатлет Ігор Радівілов виграв бронзову медаль на етапі Кубка світу, який проходить в ці дні в азербайджанському Баку.

Ігор виконав вправу на кільцях і отримав бал 14,666.

Переміг британець Кортні Талоччу (14,993), срібну медаль здобув місцевий спортсмен Микита Симонов (14,800).

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна та Абраменко поборються за найвищу спортивну нагороду України.