Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик став Спортсменом року-2018.

Боксер прийшов на церемонію з дружиною Катериною і промоутером Олександром Красюком.

Для проходу по червоній доріжці Усик вибрав строгий чорний костюм у поєднанні з білою сорочкою і краваткою. Але родзинкою образу українського боксера став його піджак з червоними квітами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) визнано найкращим українським спортсменом в 2018 році. Боксер став лауреатом 23 програми "Людина року-2018".

У боротьбі за звання "кращий спортсмен року" 32-річний Усик обігнав наймолодшу чемпіонку світу з дзюдо Дарину Білодід, а також першого в історії України чоловіка, який став чемпіоном Зимової Олімпіади Олександра Абраменка.

В 2018 році Усик став абсолютним чемпіоном світу, виграв Всесвітню боксерську суперсерию, а також один раз в бою з Тоні Беллью вдало захистив свої титули.

Успіх українських стрільців

Спортсмени національної збірної України з успіхом стартували на континентальній першості зі стрільби з пневматичної зброї, що триває у хорватському місті Осієк, повідомляє сайт Міністерства молоді та спорту.

Першу медаль наші стрільці здобули у командній вправі MIX-пістолет. Титули чемпіонів Європи серед юніорів з результатом 480,4 очки завоювали Ігор Соловей та Яна Чучмарьова.

Ще одну золоту медаль виграли учасники юніорської команди Вероніка Скоріна, Софія Павловська та Валерія Сидоренко. Українські спортсменки стали переможницями у вправі ГП-6, а також оновили рекорд континенту.

Серед дорослих у стрільбі по рухомій мішені Галина Авраменко завоювала "срібло", а Ігор Кизима виграв "бронзу".

У цій же вправі ще одну срібну медаль виборола українська жіноча команда в складі Галини Авраменко, Валентини Гочарової та Вікторії Рибалової.

Успіх Ігора Радівілова

Український гімнаст Ігор Радівілов завоював срібну медаль етапу Кубка світу, який проходить в азербайджанському Баку.

До вчорашньої бронзової медалі у вправах на кільцях 26-річний уродженець Маріуполя додав ще одну нагороду в опорному стрибку, повідомляє Twitter НОК України.

Раніше український легкоатлет Ігор Радівілов виграв бронзову медаль на етапі Кубка світу, який проходить в ці дні в азербайджанському Баку.

Ігор виконав вправу на кільцях і отримав бал 14,666.

Переміг британець Кортні Талоччу (14,993), срібну медаль здобув місцевий спортсмен Микита Симонов (14,800).

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна та Абраменко поборються за найвищу спортивну нагороду України.