Екс-чемпіон світу Тайсон Ф'юрі (28-0, 19 КО) проведе наступний бій проти німецького боксера Тома Шварца.
Раніше повідомлялося, що бій Ф'юрі - Шварц відбудеться 18 червня в Лас-Вегасі, але поєдинок перенесли на 15 червня.
Цей бій стане першим поєдинком Ф'юрі в якості боксера промоутерської компанії Top Rank. Бій транслюватиме телеканал ESPN.

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі може провести наступний бій проти новозеландського боксера Джозефа Паркера. Про це повідомив промоутер Паркера Девід Хіггінс.

Джозеф Паркер
Джозеф Паркер

За словами Хіггінса, Ф'юрі - найкращий боксер у світі.
"Якщо будуть хороші умови, то Паркер вийде в ринг проти Ф'юрі. Хтось скаже, що це буде неправильно для Джозефа, адже Ф'юрі - вельми хитрий противник, але ми готові до цього. Ми згодні на організацію цього бою.
Ми вважаємо, що Ф'юрі - найкращий боксер у світі, але його все одно можна перемогти. Битися з ним набагато краще, ніж з Джошуа або Уайлдером. Думаю бій Ф'юрі - Паркер буде дуже глобальною подією. До того ж, у них особисті рахунки, адже Паркер переміг двоюрідного брата Ф'юрі Хьюї", - цитує слова Хіггінса BoxingScene.
Як повідомила прес-служба WBC, Ф'юрі прийняв рішення провести ще один бій перед реваншем з Уайлдером.
"Бій Ф'юрі - Уайлдер офіційно не буде наступним боєм боксерів. Чемпіон Уайлдер виявляв своє бажання провести реванш, але Ф'юрі захотів провести ще один бій і сподівається, що реванш відбудеться пізніше", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.