Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може перешкодити чемпіонським планами британця Тайсона Ф'юрі (27-0-1, 19 КО).
Справа в тому, Усик може раніше британця стати офіційним претендентом за версією Всесвітньої боксерської організації.
За словами промоутера українця Едді Хірна, Усик може раніше Ф'юрі отримати бій з володарем титулу WBO Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО).

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

"Це Усик може стати претендентом WBO для Джошуа. Коли ви супер чемпіон в меншій вазі і піднімаєтеся на категорію вище, ви автоматично стаєте обов'язковим претендентом", - заявив Едді Хірн.
Нагадаємо, Олександр Усик проведе наступний бій 17 травня проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО). Це буде дебютний бій українця в суперважкій вазі.
Карлос Такам
Карлос Такам
Поєдинок відбудеться в Чикаго. Транслювати в прямому ефірі його буде стримінгова платформа DAZN.
Як писав Знай.ua, зараз боксер тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим. Друга частина підготовки пройде в США.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще