Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про завершення спортивної кар'єри.
На думку голови компанії Fight Nights Global (FNG) Каміла Гаджиєва, Макгрегор прийняв таке рішення, оскільки більше не може тренуватися з повною віддачею, і назвав відставку Конора великою втратою для усіх любителів спорту.
"Я думаю, що Конор, як розсудлива людина, тверезо оцінив свої сили, зрозумів, що сьогодні не може присвячувати 100% часу своїй спортивній кар'єрі", - сказав Гаджиєв.
Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт відразу ж прокоментував це рішення Макгрегора, зазначивши, що на його місці зробив би так само, адже в нього достатньо грошей, щоб завершити кар'єру.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Нагадаємо, Конор Макгрегор оголосив про завершення кар'єри в ММА. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, раніше Макгрегор заявив, що готовий провести реванш з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером-молодшим (50-0, 27 КО).

За словами Макгрегора, він упевнений у своїх силах у їхньому другому бою.
"Мейвезер отримує свої гроші, а потім повертається назад. Він повернеться на ринг, так що я повинен бути готовий до реваншу з ним. Буду готовий і впевнений у своїх силах. У першому бою Мейвезер був чудовий. Зазвичай він працює на рингу від оборони, від канатів, але в бою зі мною він змінив тактику, так що я повинен подумати над цим.
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Ніхто в світі ніколи раніше не бачив мексиканський стиль боксу у виконанні Мейвезера. Я виявився не готовий до такого стилю боксу. Він скористався досвідом і зміг перемогти. Наступний бій? Якщо в моєму тренувальному таборі будуть боксери, які йдуть вперед, то я відправлю голову Мейвезера на трибуни", - сказав Макгрегор.
Нагадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще