Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе наступний бій 18 травня проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО). Це буде дебютний бій українця в суперважкій вазі.
Проте конракт на бій досі не укладено, оскільки сторони не можуть домовитися.
Про це повідомив со-промоутер Усика, британець Едді Хірн.
"Контракт по бою Усика і Такама не підписано. В даний момент у нас є принципова домовленість, але підписання контракту ще не завершено.
Зараз у нас ідея запланувати бій на 17 травня, так як 18 проведе поєдинок Уайлдер. Самі розумієте, конфлікти з цього приводу нікому не потрібні. Усик переходить в суперважку вагу, і ми хочемо вичавити максимум з його здібностей", - розповів Хірн.
Карлос Такам
Карлос Такам
Поєдинок відбудеться в Чикаго. Транслювати в прямому ефірі його буде стримінгова платформа DAZN.
Проте, поєдинок можуть перести. Про це повідомив промоутер українця Едді Хірн.
За його словами, бій планують перенести на 17 травня, оскільки на 18 травня призначений поєдинок американця Деонтея Уайлдера (40-0-1, 39 КО) з Домініком Бризілом (20-1, 18 КО).
"Зараз ми міркуємо над тим, щоб провести бій 17 травня, так як в Уайлдера призначено поєдинок на 18 травня, а створювати подібний конфлікт нецікаво нікому, адже в наших же інтересах, щоб дебют Олександра висвітлювався по максимуму.
Контракт з Карлосом Такамом все ще не підписано. Ми в контакті з представниками камерунця. У нас вже є принципова домовленість про бій, проте ми ще не оформили угоду", - передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.