Півзахисник збірної України і бельгійського "Генка" Руслан Малиновський став найкращим гравцем свого клубу, повідомляється на офіційній сторінці команди в Twitter.

Нагадаємо, в рамках 4-го туру чемпіонської групи національної першості Бельгії Генк на своєму полі обіграв Брюгге з рахунком 3:1.
Руслан Малиновський опинився в стартовому складі на поєдинок. У першій половині гри він віддав результативний пас, проте його одноклубник потрапив в офсайд і гол зарахований не був. У другому таймі Малиновський забив гол, виконавши пенальті.
Як раніше писав Знай.ua, Руслан Малиновський уникнув дискваліфікацію за інцидент під час матчу з "Гентом" (2:1).

Дисциплінарний комітет Федерації футболу Бельгії повністю виправдав футболіста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, прокуратура Федерації футболу Бельгії вимагала дискваліфікацію до кінця сезону (7 матчів), а також штраф у розмірі 7 тисяч євро.

Малиновський зможе зіграти у центральному матчі чемпіонату Бельгії проти Брюгге вже 14 квітня.

Нагадаємо, у матчі чемпіонату Бельгії 25-річний футболіст відзначився дублем перед самою перервою, що дало господарям поля хороша перевага і допомогло перемогти у матчі з рахунком 2:1. А перед самим фінальним свистком Малиновський отримав червону картку за те, що під час боротьби влучив бутсою в обличчя суперника.

"Я намагався зберегти м'яч поблизу кутового прапорця, але Ферстрете потягнув мене вниз, і я впав на спину. Тоді я вдарив його, але не збирався цього робити. Я впав і не бачив його", - сказав Малиновський.

Відзначимо, що два роки тому Малиновському вдалося уникнути подібної дискваліфікації в кубковому матчі з Мехеленом, коли засідання дисциплінарного комітету місцевої футбольної федерації прийняло рішення, що арбітр показав червону картку Малиновському безпідставно.

Як раніше повідомляв Знай.ua, знаменитий тренер зізнався, що смертельно хворий.