Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола перед чвертьфінальним матчем-відповіддю Ліги чемпіонів з Тоттенгем Готспур дав прес-конференцію.

"Не думаю, що Зінченко зіграє з Тоттенгемом. Інші повернулися в стрій, відновлення проходить добре. Фернандіньйо вчора займався, хоч і не так інтенсивно. Агуеро готовий. Однак йому треба ще трохи часу, щоб набрати форму", - цитує Гвардіолу офіційний twitter "городян".

Матч-відповідь 1/4 Ліги чемпіонів Манчестер Сіті - Тоттенгем відбудеться 17 квітня. Початок зустрічі о 22:00 за київським часом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Перемоги Ман Сіті та Ліверпуля

У рамках 34-го туру Ліверпуль і Манчестер Сіті виграли свої матчі. "Мерсисайдці" перемогли Челсі з рахунком 2:0, а "городяни" виявилися сильнішими за Крістал Пелас (1:3).

Прем'єр-ліга Англії. 34-й тур

Ліверпуль - Челсі Лондон - 2:0

Голи: Садіо Мане, 51, Мохамед Салах, 53

Крістал Пелас - Манчестер Сіті - 1:3

Голи: Лука Мілівоевич, 81 - Рахім Стерлінг, 15, 63, Габріел Жезус, 90.

УПЛ. 24-й тур

(13 квітня)

Маріуполь - Динамо Київ - 0:1

Шахтар Донецьк - Зоря Луганськ - 3:0

ФК Львів - ФК Олександрія - 1:2

(14 квітня)

Десна Чернігів - Карпати Львів - 2:1

Арсенал-Київ - Ворскла Полтава - 1:0

Чорноморець Одеса - Олімпік Донецьк - 1:1

Жеребкування півфіналів Кубку України

У понеділок, 8 квітня, у Києві в Будинку футболу відбулося жеребкування півфіналів Кубка України. Жеребили пари володарі "Золотого м'яча" Ігор Бєланов та Олег Блохін.

До цієї стадії дійшли дві команди Прем'єр-ліги України - Шахтар і Зоря, а також два колективи з Першої ліги країни - Дніпро-1 та Інгулець.

За підсумками жеребкування були сформовані наступні пари:

Інгулець (Петрово) - Зоря (Луганськ)

СК Дніпро - Шахтар (Донецьк)

Півфінали Кубка України відбудуться 17 квітня.

7 квітня у Харкові відбувся чвертьфінальний матч Кубка України, в якому Шахтар грав з Динамо

Перший тайм виграли кияни після голу Дениса Гармаша. У другій половині зустрічі донеччани зрівняли рахунок, завдяки голу Жуніора Мораеса.

Цікаво, що в середині другої половини зустрічі двох авторів забитих м'ячів вилучили з поля.

Більше команди точними голами у зустрічі не відзначалися.

Все вирішувалося в серії пенальті, де більш вдалим виявився Шахтар, який виграв 4:3.

Кубок України. 1/4 фіналу

Стадіон: ОСК "Металіст" (Харків, Україна)

Шахтар Донецьк – Динамо Київ – 1:1 (0:1) (по пенальті 4:3)

Голи: Жуніор Мораес (57) – Денис Гармаш (9)

Серія пенальті: 1:0 Ісмаїлі, 1:1 Циганков, 1:1, Соломон (воротар), 1:2 Сидклей, 2:2 Майкон, 2:3 Кенджора, 3:3 Нем, 3:3 Миколенко (воротар), 4:3 Коваленко, 4:3 Шепелєв (воротар)

Вилучення: Жуніор Мораес (69, повторне попередження) – Денис Гармаш (61, повторне попередження)

Головний суддя: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Шахтар: Пятов, Кривцов, Хочолава, Степаненко (Майкон, 91), Тайсон, Мораес, Марлос (Нем, 68), Патрік (Соломон, 46), Ісмаїлі, Болбат, Коваленко.

Динамо: Бойко, Миколенко, Бурда, Кадар, Кенджора, Шепелєв, Шапаренко (Буяльський, 82), Циганков, Сидклей, Гармаш, Вербич

Успіх збірної України в Люксембургу

25 березня в рамках відбору на Євро-2020 збірна Люксембургу приймала збірну України.

Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Давіда Тюрпеля на 34-й хвилині українці відповіли забитим м'ячем у виконанні Віктора Циганкова на 40-й хвилині.

У другій поливне зустрічі українці почали активніше атакувати в надії перемогти. Мали шанси і футболісти Люксембургу вирвати вікторію. Але фортуна цього вечора посміхнулася команді Андрія Шевченка. На заключній доданій хвилині Руслан Малиновський зробив навіс в штрафну, а Жерсон Родрігес, який показав у матчі рівень Кріштіану Роналду, забив головою м'яч у свої ворота. Таким чином, збірнаУкраїни вигризла перемогу завдяки автоголу!

Чемпіонат Європи. Кваліфікація. Група В

Люксембург - Україна - 1:2 (1:1)

Голи: Давид Тюрпель, 34 - Віктор Циганков, 40, Жерсон Родрігес, 90+3 (автогол).

Завдяки цій перемозі Україна з 4 очками очолила групу В.

Пропонуємо вам ознайомитися з іншими результатами матчів, які відбулися 25 березня:

Португалія - Україна - 0:0

22 березня в Лісабоні, на стадіоні "Да Луш", збірна Португалії приймала збірну України.

Команда Андрія Шевченка вистояла в непростому поєдинку. Протягом усього матчу Роналду і компанія атакували ворота українців. Кілька разів за гру Андрій П'ятов здійснив класні сейви. Наші хлопці також тікали в контратаки і могли забивати. Під завісу зустрічі і зовсім був чудовий шанс вирвати перемогу. Євген Коноплянка пробив здалеку, Руй Патрісіу не зафіксував м'яч у руках і якихось сантиметрів не вистачило Жуніору Мораесу, щоб бути першим на добиванні.

Матч завершився внічию 0:0

Чемпіонат Європи 2020. Кваліфікація. Група В. 1-й тур

Португалія - Україна - 0:0 (0:0)

Попередження: Тарас Степаненко, 86 (Україна)

Відзначимо, що в цьому матчі дебютував за збірну України натуралізований бразилець Жуніор Мораес, який замінив у другому таймі Романа Яремчука.

Крім того, що виручав Андрій Пятов, відзначимо хорошу гру Віталія Миколенка, який надійно опікував Кріштіану Роналду і підключався до атак. Також виділимо гру Руслана Малиновського, Миколи Матвієнка, Романа Яремчука та інших наших виконавців.

Роналду, на щастя України, хоч і не забив у цьому матчі, все одно він залишається найкращим бомбардиром Європи на рівні збірних.

Можна сказати, що Україна успішно почала кваліфікацію, тому що не програла чинному чемпіону Європи на його полі. В іншому матчі нашої групи Люксембург переміг вдома Литву з рахунком 2:1.

Фінальний розіграш Євро-2020 пройде в 12 містах у період з 12 червня по 12 липня 2020 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.