Травма руки, яку отримав український боксер Василь Ломаченко у бою з британцем Ентоні Кроллою, виявилася серйознішою, ніж очікувалося.

"Ми звернулися до лікарів з приводу травми руки. Виявилося, змістилася зв'язка. Після того, як поставили її на місце, була виявлена невелика тріщина. Медики наклали Василю гіпс на шість тижнів, а після восьми він зможе навантажувати руку без будь-яких обмежень", — сказав промоутер Ломаченко Боб Арум в інтерв'ю FightНub TV.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Василь отримав травму, завдаючи нокаутуючий удар у голову Кролли на першій хвилині четвертого раунду. Після бою Ломаченко був впевнений, що у нього перелом, але потім лікарі зробили висновок, що просто була вивихнута кісточка і операція не знадобиться. Спочатку планувалося, що боксерові доведеться носити гіпс протягом трьох тижнів.

Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик брав участь в телешоу "Танці із зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик стане одним із тренерів гумористичного телешоу "Ліга сміху" на телеканалі 1+1.