На вихідних українців чекають захоплюючі боксерські бої і цікаві футбольні, а також баскетбольні матчі.

1 Керлінг. Дебютний чемпіонат світу для України

20 квітня відбудеться історичний дебют збірної України на чемпіонаті світу з керлінгу в Норвегії – серед змішаних пар. Євген Стадник і Олена Паздерська, які тренуються в США, потрапили в групу з Білоруссю, Гонконгом, Данією, Канадою, Румунією, Швецією і Японією, проти якої і почнуть турнір.

2 Англія. Манчестер Сіті – Тоттенгем. Реванш?

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тільки в середу Тоттенгем вибив Ман Сіті з Ліги чемпіонів і ось ці команди знову зіграють один проти одного - третій раз за два тижні.

Субота. 20 квітня. 14:25. "Футбол 2"

3 Баскетбол. Суперліга

У суботу стартує фінал до 3-х перемог між Хіміком і Київ-Баскетом. В регулярці 3 з 4-х поєдинків виграли южненці. Їх тренер Степанівський ось що сказав: "Кажу гравцям, що вони повинні бути переможцями в душі. Незалежно від того, чи грають вони в карти або більярд". 20-го в Запоріжжі почнеться також бронзова серія між місцевим БК Запоріжжя і Дніпром.

Субота. 20 квітня. 16:00. Oboz-TV. 18:00. Xsport.

4 Бокс. Перша захист Берінчика при Кличко

20 квітня в київському Палаці спорту перший захист поясу WBO Інтерконті проведе легковаговик Денис Берінчик. Японець Ніхіто Аракава пообіцяв йому війну в рингу. Наш Денис славиться своїми ексцентричними появами перед боєм. Цього разу українець також готує сюрприз. В андеркарді – ще один "отаман" Митрофанов. А підтримати їх прийдуть Гвоздик, Усик і Віталій Кличко. Денис Берінчик ось що сказав про Роккі з Японії: "Мій суперник – справжній самурай. З мого боку буде різнобій".

Субота. 20 квітня. 22:25. Інтер.

5 Мегабой

Зробити неможливе спробує екс-чемпіон Амір Хан. Британець хоче відвоювати пояс WBO у напівсередній вазі у топ-технаря Теренса Кроуфорда. Тренер Хана ось що сказав напередодні бою: "Амір не може втрачати розум і повинен вміти читати зміни, які буде вносити Кроуфорд".

у Неділю. 20 квітня. 05:30. Інтер.

Денис Берінчик
Денис Берінчик
Бій пройшов 22 грудня в рамках вечора боксу від K2 Promotions Ukraine в Броварах.

Відео бою з 3:19

Раніше Денис Берінчик поділився цілями в професійному боксі, а також розповів про свого найсильнішого суперника.

"Мій найсильніший суперник – Денис Берінчик. Це, власне, я. Завжди доводиться долати власні труднощі, власну крепатуру, власну втому і рухатися далі.

Заробити пару поясів, щоб взимку було тепло, і до них – ще пару мільйонів. Це моя мета в професійному боксі.

Я б свій перший мільйон витратив на інвестицію спортивного комплексу", - розповів Берінчик в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Денис Берінчик
Денис Берінчик

Нагадаємо, раніше Денис Берінчик брав участь в телешоу "Танці із зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Денис Берінчик стане одним із тренерів гумористичного телешоу "Ліга сміху" на телеканалі 1+1.