Український тенісист Сергій Стаховський не зміг пройти в основну сітку грунтового турніру в Будапешті (Угорщина), програвши у фіналі кваліфікації сербському тенісистові Миомиру Кецмановичу.
Серб виграв у двох сетах з рахунком 6:4, 6:4. Стаховський вперше зустрічався з Кецмановичем.
Будапешт. Кваліфікація
Сергій Стаховський (Україна, 5) - Миомир Кецманович (Сербія, 1) - 4-6, 4-6

Як раніше писав Знай.ua, першу ракетку України Еліну Світоліну можуть виключити зі збірної України.

Про це повідомив віце-президент Федерації тенісу України Євген Зукін.
За його словами, у команді не потрібна людина, яка не хоче грати.
"На наступному засіданні президії ФТУ будемо розглядати питання про подальші виступи Еліни Світоліної в Кубку Федерації: запрошувати чи не запрошувати її в майбутньому. Кожен повинен нести відповідальність за свої дії.
Федерація тенісу України нікого не змушує грати за національну команду. Якщо гравець каже: "Я не хочу, я не можу", ми не починаємо його змушувати. Хоча для цього є багато важелів впливу. Але ми не один з них не використовуємо. Якщо людина не хоче - не треба. В команді не потрібна людина, яка не хоче грати.
Чудово ставлюся до Світоліної, як до людини, - вона прекрасна дівчина. Але я нагадаю, що на відміну від тієї ж Ястремської, яка розвивалася без допомоги ФТУ, спонсором Еліни був Юрій Сапронов, перший віце-президент федерації на той момент. Виходить, що вона вирощена Федерацією тенісу України, від початку і до кінця", - сказав Зукін в інтерв'ю DolgopolovaLi.
Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.