У Москві за загадкових обставин загинула чемпіонка Росії з тайського боксу Христина Мяліна.
Тіло 26-річної спортсменки було знайдено на козирку під'їзду по Кронштадтському бульвару. Дівчина померла від травм після падіння з великої висоти.
Обставини пригоди з'ясовують слідчі.
Христина Мяліна перемагала в Кубку Росії, була чемпіонкою Москви та Московської області. Кандидат у майстри спорту з тайського боксу (2012).

Христина Мяліна
Христина Мяліна

Як раніше повідомляв Знай.ua, 22-річний боєць ММА Матеус Фернандес помер через кілька годин після поєдинку, повідомляє MMA Fighting.

Фернандес, який виступав у найлегшій вазі, помер 31 березня після бою проти Обеда Перейри на турнірі Remulus Fight у місті Манаус, штат Амазонас в США.
Фернандес пропустив серію ударів і впав на канвас, арбітр зупинив бій, віддавши перемогу нокаутом Перейрі.
Бійця доставили до лікарні, де він помер від серцевого нападу.

Було встановлено, що Фернандес помер не через нокаут, а через передозування заборонених речовин. Крім того, з'явилася інформація, що бійця бачили з наркотиками напередодні поєдинку.
Стало відомо, що він тренувався в рамках соціального проекту для наркозалежних, яких повертають до нормального життя за допомогою бойових мистецтв.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні будуть офіційно транслювати змагання зі змішаних бойових єдиноборств - UFC.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще