Головного тренера жіночої збірної Еквадору з футболу Луїса Пескароло звільнили через домагання до підопічних.

За інформацією Федерації футболу Еквадору, одна з футболісток Марія Герреро Фуентес заявила, що тренер в 2018 році писав їй повідомлення з компліментами про її красиву фігуру і просив надіслати йому фотографії. Також Пескароло доторкався до неї, коли вони залишалися наодинці.

Тренер вже відкинув звинувачення, повідомляє La Gazzetta dello Sport. А звільнення зазнали ще два члени тренерського штабу жіночої збірної.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Побила фаната

Бразильська зірка ММА Джойс Вієйра, відома під прізвиськом "Принцеса Фіона", стала однією з головних героїнь дня в Бразилії.

Вієйра позувала для фото на пляжі Ріо-де-Жанейро, коли чоловік встав позаду неї і почав мастурбувати, повідомляє бразильська газета "Folha de Sao Paulo".

У цей момент дівчина-боєць вибухнула, пішла до хлопця, якого звуть Жозінья Феррейра, щоб попросити його зупинитися, але він "продовжив мастурбувати і сказав: "Чому я тобі не подобаюся? Йди сюди".

Вієйра на прохання чоловіка підійшла, але для того, щоб вдарити його.

"Все сталося дуже швидко. Я ні про що не думала, я впала в екстаз. Це було дуже сюрреалістично. Зазвичай, коли людей ловлять на чомусь, вони завжди це заперечують. Він цього не зробив, продовжив", - пояснила бразилійка.

У підсумку збоченець був заарештований військовою поліцією, якій заявив, що він зупинився тільки помочитися і що Вієйра не так зрозуміла.