Головному тренеру Сакраменто Кінгз Люку Уолтону пред'явлений позов за сексуальне домагання. Про це повідомляє ESPN.

Колишня ведуча телеканалу Spectrum SportsNet LA Келлі Теннант звинуватила Уолтона в нападі на неї в готельному номері в травні 2017 року.

Уолтон і Теннант познайомилися, коли тренер працював запрошеним експертом на каналі. Люк запросив дівчину в свій номер готелю, притиснув до ліжка і насильно поцілував.

Інший інцидент домагання стався через деякий час на благодійному заході. Уолтон примусово обійняв дівчину і зробив непристойне зауваження з приводу її одягу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

В колишньому клубі Уолтона, Лос-Анджелес Лейкерс, заявили, що їм нічого невідомо про ці випадки. У Сакраменто повідомили, що вже знають про звинувачення і намагаються зібрати додаткову інформацію.

Побила фаната

Бразильська зірка ММА Джойс Вієйра, відома під прізвиськом "Принцеса Фіона", стала однією з головних героїнь дня в Бразилії.

Вієйра позувала для фото на пляжі Ріо-де-Жанейро, коли чоловік встав позаду неї і почав мастурбувати, повідомляє бразильська газета "Folha de Sao Paulo".

У цей момент дівчина-боєць вибухнула, пішла до хлопця, якого звуть Жозінья Феррейра, щоб попросити його зупинитися, але він "продовжив мастурбувати і сказав: "Чому я тобі не подобаюся? Йди сюди".

Вієйра на прохання чоловіка підійшла, але для того, щоб вдарити його.

"Все сталося дуже швидко. Я ні про що не думала, я впала в екстаз. Це було дуже сюрреалістично. Зазвичай, коли людей ловлять на чомусь, вони завжди це заперечують. Він цього не зробив, продовжив", - пояснила бразилійка.

У підсумку збоченець був заарештований військовою поліцією, якій заявив, що він зупинився тільки помочитися і що Вієйра не так зрозуміла.