Екс-чемпіон світу в середній вазі Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) заявив про бажання провести третій бій з мексиканцем Саулем Альваресом, який відібрав його титули.

За словами Головкіна, для нього неважливо, чи буде їх бій титульним.

"Подивимося, як будуть розвиватися події найближчим часом. Особисто я сподіваюся на те, що бій відбудеться. Неважливо, титульним він буде чи ні.

Бій Альвареса з Джейкобсом? Важко спрогнозувати результат. Цей бій буде дуже важливою подією, як для середнього дивізіону, так і для всього боксу в цілому. У кожного з них є шанс на перемогу, в кінці кінців це бокс", - передає слова Головкіна BoxingScene.

Нагадаємо, Сауль Альварес проведе бій з Деніелом Джейкобсом 4 травня, а Головкін повернеться в ринг 8 червня в бою проти Стіва Роллса.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Зазначимо, що це буде перший бій Головкіна після поразки мексиканцю Саулю Альваресу, і дебютним на платформі DAZN. Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це було першою поразкою в кар'єрі.
Геннадій Головкін і Сауль Альварес
Геннадій Головкін і Сауль Альварес

Як писав Знай.ua, команди Сауля Альвареса і Геннадія Головкіна почали переговори про бій, але промоутер мексиканця Ерік Гомес повідомив, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться.

"Ми розчаровані. Здається, що Головкін більше не хоче третій поєдинок з Канело, принаймні, на даний момент. Тепер він хоче поєдинок полегше, щоб закрити поразку. Подивимося, що з цього вийде", - розповів Гомес.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.