Легендарний філіппінський чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі, екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пак'яо (61-7-2, 39 КО) проведе наступний бій 20 липня в Лас-Вегасі, США.

Про це повідомив інсайдер Майк Коппінджер (Ring TV, Fox Sports, LA Times).

Суперником Пак'яо стане чемпіон світу за версією WBA Super в напівсередній вазі (до 66,7 кг) американець Кіт Терман (29-0, 22 КО).

Бій Пак'яо – Терман пройде на арені MGM Grand і буде транслюватися на території США на платній системі (PPV) на телеканалі FOX.

Завершення кар'єри

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Менні Пак'яо може завершити кар'єру у 2019 році. Про це розповів його промоутер Боб Арум. Також він повідомив, що Пакьяо планує провести ще три бої.

"Зустріч вийшла насиченою та інформативною. Ми дізналися, чого він хоче. Він збирається провести один бій у цьому році, потім два поєдинки в наступному і після цього завершить кар'єру", - передає слова Арума BoxingScene.

Нагадаємо, Пак'яо, який зараз займає посаду сенатора парламенту, розповів, що не планує балотуватися на пост президента Філіппін.

"Після того як я вже став сенатором, не знаю, чи буду боротися за посаду президента. Хтось скаже, що хотів би цього, але це величезна відповідальність, і поки у мене немає планів балотуватися в президенти.
Я щасливий бути сенатором і служити своїй країні, і в той же час мати можливість продовжувати кар'єру боксера. На сьогоднішній день в мої плани входить продовжувати кар'єру, так як я можу це робити", - передає слова Пак'яо BoxingScene.
Термін Пак'яо на посту сенатора закінчується у 2022 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пак'яо поділився своїми планами в політиці.