Колишній скандальний футболіст і чемпіон світу у складі збірної Аргентини Дієго Марадона зажадав допуску до тренування південноамериканської команди напередодні заключного матчу групового етапу ЧС 2018 в Росії.

"Я хочу поговорити з гравцями, щоб вони зрозуміли, що значить надягати футболку національної команди", - наводить The Mirror слова 57-річного Марадони. Він також зізнався, що повністю віддавався грі за збірну, коли був гравцем.

Нагадаємо, що в другому турі мундіалю Аргентина з рахунком 0: 3 була розгромлена Хорватією. Голами відзначилися Ребич, Модріч і Ракітіч, притому, що перший м'яч був забитий після жорстокої помилки голкіпера аргентинців.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У 1-му турі аргентинці сенсаційно зіграли внічию з Ісландією після того, як Мессі не забив пенальті.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що Марадона подасть до суду на творців комп'ютерної гри. Легендарному аргентинцеві не сподобалося, що його ім'я і зовнішній вигляд використовується без дозволу.

Один з найкращих гравців минулого століття аргентинець Дієго Марадона буде судитися з японською компанією Konami, яка є видавцем популярної комп'ютерної гри Pro Evolution Soccer (PES) 2017.

У новому спортивному симуляторі в якості гравця однієї з команд з'явився Марадона, що явно порадувало шанувальників серії PES.

Однак, схоже, Konami використовували ім'я і зовнішній вигляд легендарного аргентинця без його дозволу, і тепер за це їм потрібно буде відповідати в суді.

"Вчора я почув про те, що японська компанія Konami використовує мій зовнішній вигляд для своєї гри PES 2017. На жаль, мій юрист Матіас Морлі ініціює відповідний судовий позов. Сподіваюся, цьому шахрайству буде покладено край", - написав Марадона на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", футболіст витягнув картку зі своїм ім'ям в грі FIFA 17.