Компанія Brikk представила нову колекцію Apple Watch Series 4. Як це вже прийнято, компанія злегка модернізує девайс, і він зростає в ціні в кілька десятків разів. Тепер розумні годинники від Apple обійдуться вам у 26 тисяч доларів.

Дорогі годинники Apple — це не новинка. Компанія Apple випускала Watch Edition, які коштували дорожче 10 000 доларів. Тепер же Lux Watch 4 поставили новий рекорд за вартістю. Немає сумнівів, що це найдорожчий годинник у світі від Apple і Brikk.

За словами Brikk, щоб створити Lux Watch 4, компанія витратила п'ять років на дослідження і розробки. Годинник пропонуються в розмірах 40 і 44 мм, і у них скошені кути. Не так просто модернізувати пристрій, що напханий технологіями. Всього є сім варіантів оформлення корпусу, в тому числі кераміка, вуглець, титан і 18-каратне золото. Іншими словами, дорого, гарно, багато.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Найдешевша версія з 18-каратним золотом може бути оформлена з жовтого або рожевого золота. У комплекті з нею йде “блискучий ремінець з алігатора”. Не сумнівайтеся, ремінець дійсно з алігатора. В асортименті Brikk безліч варіантів оформлення ремінців і корпусів, що дає повний вибір потенційному покупцеві.

Є версії з смарагдами, діамантами та іншими дорогоцінними каменями. Найдорожчі версії Lux Watch 4, прикрашені рідкісними діамантами коштують близько мільйона доларів. Точна ціна обговорюється з клієнтом.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.