Розумна куртка від Xiaomi є краудфандінгом продуктом, на який нині йде збір грошей, і при вдалому фінансування з допомогою попередніх замовлень від користувачів, девайс з'явиться на прилавках. Ця куртка отримала назву 90 Minutes , і вона в підсумку надійде в продаж за ціною $79 (трохи більше 2000 гривень).

Крім того, що розумна куртка має функцію підігріву, вона ще і не боїться води за допомогою використання особливим матеріалом поверхні. Більш того, куртка захищена за стандартом IPX7, так що навіть жорстка прання не зашкодить диво-куртці. Залишилося дізнатися про інші деталі. Наприклад, невідомо, як девайс буде заряджатися, і наскільки куртка небезпечна, адже всі ми знаємо, якими властивостями володіють акумулятори. Наприклад, смартфони Samsung Galaxy Note 7 масово вибухали з-за браку акумуляторів, і їх заборонили везти з собою в ручній поклажі в літаку.

Само собою, куртка здатна зігріти в морози, а компактність дозволить її одягати під свою улюблену куртку, і ніхто навіть не помітив ніякого підступу. Взимку можна в футболці і куртці ходити, що не може не радувати, а реакція проходять повз людей скаже все за вас.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.