Інтернет-портал купівлі-продажу товарів ebay подав в суд Каліфорнії (США) позов до компанії Amazon за незаконне переманювання топових продавців на свою платформу. Не секрет, що компанії є прямими конкурентами, оскільки створили дві найбільші торговельні майданчики різними товарами по всьому світу.

Як наголошується, співробітники Amazon нібито протягом декількох років використовували систему електронного листування компанії Ebay для того, щоб прихованими повідомленнями переманювати найбільш успішних торговців на свою платформу, обіцяючи більш вигідні умови.

Ebay вважає це "широкомасштабну змову" і заявила, що агенти Amazon з 2015 року ніби відкрили десятки профілів як користувачі платформи Ebay, щоб потім пропонувати "сотень" продавців продавати свої товари на Amazon. Таким чином Ebay вважає, що Amazon порушує права, вступаючи нечесним способом.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ці дії, на думку представників ebay, були спрямовані на те, щоб навмисне нашкодити компанії. Поки що Amazon не прокоментував звинувачення з боку ebay. залишається тільки чекати розборок в суді, якщо компанії не вирішать питання досудебно.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марним, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія по виробництву флешок Lexar представила нову модель девайса JumpDrive Fingerprint F35, який отримав сканер відбитків пальців. Таким чином до 10 осіб зможуть отримати доступ до флешці завдяки відбиткам пальців. Ціна близько 100 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Amazon випустила нову електронну книгу, у якій немає аналогів на сьогоднішній день. Варто відзначити, що девайс отримав сенсорний дисплей, що є рідкістю для електронних книг, а також захист від вологи, так що можна зайнятися улюбленою справою навіть у ванній.