Команда авторитетного бенчмарку AnTuTu опублікувала рейтинг найбільш потужних смартфонів, що працюють на системі Android.

Перше місце зайняв ігровий смартфон ASUS ROG Phone, друге - Black Shark від Xiaomi. На третьому місці розташувався OnePlus 6.

Свої місця в десятці найпотужніших отримали Vivo NEX S, Xiaomi Mi 8, OPPO Find X, Galaxy Note 9, ASUS ZenFone 5Z, Xiaomi Mi MIX 2s і Xiaomi Pocophone F1. Всі вони створені на басі процесора Qualcomm Snapdragon 845.

Раніше повідомлялося, що смартфони на ОС Android подорожчають для жителів країн, що входять в Європейську економічну зону. Про це повідомила компанія Google в своєму офіційному блозі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Виробникам смартфонів доведеться платити Google за можливість установки Play Store, Gmail, YouTube, Google Maps і інших сервісів і додатків, які раніше поставлялися разом з Android абсолютно безкоштовно. Таким чином компанія хоче віплатить штраф ЕК за рахунок користувачів.

Нові правила набудуть чинності 29 жовтня 2018 року, так що варто купити телефон заздалегідь. У липні ЄК оштрафувала Google Alphabet на рекордні $5,06 млрд за зловживання домінуючим становищем. Варто відзначити, що компанія створила монополію навколо смартфонів, впроваджуючи Android і власні сервіси в телефони інших виробників. А також забороняли змінювати процес роботи операційки, у зв'язку з чим Google Chrome залишався браузером за замовчуванням на всіх пристроях на базі Android.

Нагадаємо, у Китаї пройшла презентація нового смартфона Vivo Z3. Варто відзначити, що це перший ігровий девайс від китайської компанії.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, популярний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 сильно впав в ціні, ставши набагато доступнішим для покупки, ніж коли-небудь раніше.

Також Знай.ua писав, незабаром компанія Google зробить доступним для всіх вбивцю WhatsApp і SMS, який в даний час проходить тестування.