До анонсу смартфона Xiaomi Mi Mix 3 залишається зовсім небагато часу, і з кожним днем з'являється все більше інформації про майбутню новинку.

Зовсім недавно президент компанії Лін Бін розсекретив дизайн і дату анонса майбутньої новинки, а днями опублікував фото, зроблені за допомогою цього флагмана майбутнього.

Як це не дивно, фотографії опубліковані на сторінці Біна в китайській соціальній мережі Weibo. На знімках, які демонструють можливості основної камери смартфона при зйомці в умовах слабкого освітлення, видніється напис "знято на подвійну AI-камеру Mi Mix 3".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Докладні характеристики сенсорів камери поки невідомі. Не виключено, що китайці впровадять у цей девайс нові функції камери, як це було в iPhone XS Msx.

18 жовтня був опублікований короткий тізер, демонструє цікаві особливості пристрою. Як виявилося, слайдер не тільки відкриває доступ до камери і іншим датчикам, але і надає новий функціонал.

Швидше за все, Xiaomi Mi Mix 3 буде обладнаний топовим на сьогоднішній день 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845, оснащений 10 ГБ оперативної пам'яті в топової конфігурації, з дактилоскопом і системою розпізнавання особи. Передбачається, що він стане першим у світі серійним смартфоном з підтримкою технології 5G.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.