За останніми даними, смартфон OnePlus 6T повинні представити через два тижні. Однак навіть зараз відомі ціна і характеристики девайса. Варто відзначити, досить непогана альтернатива флагманам від Apple і Samsung.

Ще раніше витоки інформували, що OnePlus 6T буде дорожче, ніж попередник OnePlus 6. Отже, базова версія OnePlus 6T з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам'яті оцінена в 37 999 індійських рупій (це близько 14 500 гривень). Для порівняння базова версія OnePlus 6 коштувала на старті 34999 індійських рупій. Цілком непогана ціна, враховуючи відмінну камеру і потужний процесор, який дозволить користуватися іграми і соцмережею без лагів і будь-яких помилок.

Модель OnePlus 6T з 8 + 128 ГБ пам'яті коштує 40 999 індійських рупій (приблизно 15 600 гривень). А ціна топової модифікації 8 ГБ + 256 ГБ становить 44 999 індійських рупій (близько 17 000 гривень). Варто зазначити, що смартфон отримає одну з найшвидших зарядок в світі, так що прикутим до розетки власник смартфона не буде.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Смартфон буде доступний в двох кольорах: Black Mirror (дзеркальний чорний) і Midnight Black (опівнічний чорний).

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.