Компанія Tesla представила нову дешеву версію свого електрокара Model 3. Про це розповів у своєму акаунті в Twitter глава компанії Ілон Маск, який здивував публіку приємною ціною на один з відносно нових авто.

За словами Маска, на сайті ціна за Model 3 в новій комплектації з меншою дальністю шляху вказана в $45 тис., однак фактична вартість після вирахування податкових пільг і економії палива складе $31 тис. Таким чином Маск дозволить потенційним покупцям заощадити кілька тисяч доларів.

Нова дешева модель за $31 тис. має знижену дальність шляху — до 418 км на одному акумуляторі. Однак навіть такі показники дуже навіть непогані, враховуючи ціну на бензин. Більш дорогі моделі коштують від $42 тис. і $52,2 тис. При цьому без податкових вирахувань вони коштують на $12 тис. дорожче. Відзначається, що авто має автопілот, який здатний уникати ДТП навіть на шосе.

Нагадаємо, що Маска вигнали з посади голови Tesla як мінімум на 3 роки, так як інвестори залишилися незадоволеними роботою мільярдера. До того ж, новина про те, що акції Telsa будуть продаватися сильно зганьбила Маска.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.