Майбутні смартфони Samsung отримають невидимі передні камери, розміщені за дисплеєм.

Інсайдери повідомляють, що Galaxy S11 може отримає невидимі камери, які компанія зможе впровадити під екран. Однак, згідно з новими даними, схоже, що компанія вже тестує наступний крок у розробці смартфонів.

Звичайно, для селфи-камери розробникам необхідно виділити простір на верхній частині екрану, будь то чорна рамка, або ж виріз на самому дисплеї. Не дивно, що Samsung не є шанувальником останнього рішення, але також компанія не схвалює сучасну моду виріз, зберігаючи класичний зовнішній вигляд своїм смартфонів, за винятком вигнутого екрану.

З цієї причини компанії залишається тільки шукати власне рішення, щоб не відстати від своїх конкурентів. І ось, компанія вирішила здивувати публіку, впровадивши камеру під сам екран, як і сканер відбитків пальців. Остання технологія вже використовується практично у всіх китайських флагманах 2018 року.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дана технологія в даний час знаходиться на самих ранніх стадіях розробки, тому його впровадження в комерційні продукти, як і раніше, справа не найближчих місяців. Не виключено, що з-за цього вартість смартфона помітно збільшиться, а флагмани лінійки Galaxy і без цього дорогі.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.