Експерти з PhoneArena з'ясували, наскільки швидко заряджаються нові айфони від комплектної зарядки. Як виявилося, все набагато гірше, ніж можна припустити.

Для тесту експерти взяли три адаптера: стандартний на 5 Вт, для iPad потужністю 12 Вт і королівський для MacBook на 87 Вт. Цифри дуже показові: з зарядкою на 87 Вт навіть величезний iPhone XS Max поповнюється на 100% за дві години.

З комплектним адаптером власникам iPhone XS Max доведеться щодня ставити пристрій на ніч і забути про короткі сеанси підзарядки в кафе, таксі або на вокзалі. Звичайний адаптер заряджає топовий флагман від Apple за майже 4 години.

Що робити? Природно, брати зарядку потужніший. Описані в експерименті адаптери для iPad і MacBook оцінені в $25 і $87 доларів відповідно. В комплект з макбуковским адаптером доведеться ще взяти провід USB-C – Lightning мінімум за $27.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так що для тих, хто не хоче чекати біля розетки погані новини. Щоб заощадити час доведеться заплатити близько 80 доларів за блок живлення. Таким чином компанія змушує користувачів самостійно набувати потужні аксесуари, або ж задовольнятися адаптером, який продавався разом з комплектом.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.