Компанія Facebook створила новий спеціальний відділ для боротьби з втручанням у вибори, який має на меті запобігати поширення дезінформації та пропаганди. Однак, сил буде явно замало для ефективної боротьби, так як в підрозділі всього 20 осіб, а, враховуючи кількість користувачів мережі, це мізерно мало.

Нещодавно запущений підрозділ є головним центром для боротьби з дезінформацією і маніпуляцією громадською думкою у найбільшій соціальної мережі світу з боку іноземних гравців, які намагаються вплинути на вибори в США та інших місцях.

Однак, немає сумнівів, що корпорація засновник підготувалася до боротьби за втручання у вибори США, в тому числі і поширення фейкових новин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, довіри до компанії не додасться, враховуючи, що кількома роками раніше компанія злила особисту інформацію про 100 мільйонів користувачів, які внаслідок використовувалися для маніпуляцій під час виборів президента США. Крім цього, компанію звинуватили у брехні щодо охоплення аудиторії платної реклами, на якій соцмережа заробляє мільярди доларів.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.