Як уже відомо, 14 листопада, відбудеться реліз рольової ігри Fallout 76. Серед особливостей варто відзначити повну відсутність якого-небудь сюжету в одиночній оффлайн грі. Така собі цікава пісочниця для компанії гравців-друзів.

напередодні бета-тестування Fallout 76, старт якого намічений на 23 жовтня для власників Xbox One і на 30 жовтня для PlayStation 4 і PC, компанія Bethesda представила спеціальне видання під назвою Fallout 76 Platinum Edition Prima Guide. Комплект подарує геймеру купу цікавих для колекціонерів речей, однак, копії гри в самому виданні не виявили.

Зате там є коробка для дискової версії гри, керівництво користувача, набір листівок, детальна карта ігрового світу, декілька блокнотів, підставки під чашку або келих і постер. Так, за допомогою диска можна встановити гру, однак більшість сучасних ноутбуків вже не мають пристрій, що може засмутити тих гравців, які зробили попереднє замовлення.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Вартість набору складає 115 доларів (близько 3 000 гривень), а його відвантаження розпочнеться 14 грудня. До речі, Bethesda вже випускала колекційний набір Panzerhund Edition для Wolfenstein: The New Order без копії самої гри кілька років тому, і схоже що такий підхід приніс успіх.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.