З виходом iPhone X, мабуть, вперше за останні сім років Apple випустила iPhone з дійсно новим дисплеєм. Попередня така ж революція була лише під час виходу iPhone 4, який першим отримав Retina-дисплей, і вивів картинку смартфона на новий рівень.

Поставивши перед собою завдання купити iPhone з кращим дисплеєм, вам доведеться вибирати між суттєво подешевшали iPhone X, оновленим iPhone Xs і дорогими iPhone Xs Max, але з великою діагоналлю. Само собою, нові смартфони завжди краще попередніх, практично за всіма показниками, але не в цьому випадку.

При перегляді HDR-відео iPhone Xs Xs і Max — явно переграють iPhone X. вся справа в більш точної колірної передачі. Apple зуміла домогтися практично ідеальних значень, завдяки чому картинка здається максимально “живий”. У випадку ж з iPhone Xs Max його дисплей можна дійсно можна назвати кращим не тільки серед айфонів, але і на ринку в цілому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Але, знову-таки, слід враховувати можливості наших очей. Вони не безмежні. І в зв'язку з цим дисплеї всіх трьох смартфонів будуть сприйматися відмінно, і якщо не придивлятися, різницю між картинкою помітити практично неможливо.

Нагадаємо, що компанія Apple, як і очікувалося, збирається провести нову презентацію 30 жовтня,і вже більшість журналістів отримали свої запрошення на захід. Немає сумнівів, що компанія представить купу нових девайсів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що після запуску Eluga X1 і Eluga X1 Pro на початку цього місяця, Panasonic представила новий бюджетний смартфон ціною 125 доларів. Телефон отримав функції флагмана, але за доступною ціною.

Знай.uа писав, що австралійський суд дозволив розробникам культової гри GTA V обшукати будинку читеров, які звинувачуються в незаконному створенні обходу для гри. Таким чином суд показав всю серйозність злочину. До речі, банківські рахунки підозрюваних заблокували, так що вони можуть знімати гроші в невеликій кількості.