У Військовій академії США провели неймовірний експериментальний урок. На ньому робот Bina48 викладав майбутнім військовим філософію.

Професор філософії Вуликів Баррі кілька років пропрацював над Bina48. З його допомогою він хоче зрозуміти, чи може штучний інтелект передавати гуманітарні знання так, щоб студенти не втрачали інтерес під час занять.

Bina48

На даннный момент Bina48 провів два семінари по введенню в етичну філософію. Разом з ним студенти намагалися осмислити рамки етичних норм, справедливої війни і використання штучного інтелекту.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Перед проведенням заняття в Bina48 завантажили план уроку і дані про теорії війни. На основі цього матеріалу робот міг відповідати на запитання студентів.

Bina48

Баррі зазначив, що учні слухали урок з величезним інтересом.

"До початку заняття ми думали, що лекція буде розважальною. Уявіть моє здивування, коли студенти робили конспект лекції, а робот відповідав на всі запитання", - розповів професор філософії Вуликів Баррі.

Bina48

Проте професор зазначив, що робот Bina48 все ж виявився набагато повільнішим, ніж звичайні викладачі. Він вважає, що поки для розвинених країн застосовувати штучний інтелект у якості заміни викладачів немає сенсу. На відміну від країн, де рівень грамотності знаходиться на низькому рівні.

Нагадаємо, компанія Apple запатентувала iPhone із гнучким екраном. У документі описано різного роду шарнірні механізми, які є частинами складного гаджета.

Раніше Знай.ua повідомляв, команда авторитетного бенчмарку AnTuTu опублікувала рейтинг найбільш потужних смартфонів, що працюють на системі Android.

Також Знай.ua писав, що компанія Tesla представила нову дешеву версію свого електрокару Model 3. Про це розповів у своєму акаунті в Twitter глава компанії Ілон Маск, який здивував публіку приємною ціною на один з відносно нових авто.