До українського ринку дістався новий китайський електромобіль Fulu Mk1, вартістю близько 100 тис. грн., що за курсом долара станом на 19 жовтня менше $4 тис. Про це повідомляє портал Autogeek.

І нехай цьому електрокару далеко до Tesla Model 3, яка сьогодні у США вийшла в новій більш доступної версії за $33,2 тис. (з урахуванням федеральної податкової пільги), але і за ціною цей "малюк" набагато доступніше.

Відзначається, що чотиримісний електромобіль виробляє компанія з Китаю. Авто відрізняється досить маленькими габаритами. Його довжина становить 2 450 мм, ширина 1 230 мм, висота - 1 550 мм, а маса всього 435 кг
Електромотор розвиває 2,2 квт-год і дозволяє авто розганятися до 45 км/год.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Свинцеві акумулятори забезпечують запас ходу в 120 км, а зарядити електромобіль можна за 8 годин, зазначає портал.

Чотиримісний транспортний засіб зможе на одному заряді акумулятора відвезти на відстань до 120 км. Так що для далеких поїздок цей китайський "малий" не придатний, але з'їздити за місто або кататися за місцем цілком реально.

В умовах постійних дорожніх заторів і численних світлофорів на маршруті прямування він цілком може стати підходящим засобом пересування.

Так і те, що конструктори змогли вмістити в настільки компактному кузові чотири посадкових місця вигідно відрізняє новинку на тлі конкурентів.

Нагадаємо, японці славляться своєю кмітливістю й широтою конструкторської думки. Так, у світових ЗМІ з'явилася інформація, що в Японії представили перший електромобіль, кузов якого на 90% виготовлений з різних видів пластику.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Renault представив бюджетний електромобіль Renault K-ZE. Однак поки що фанатам компанії залишається лише розглядати картинки, оскільки авто стане доступним тільки в 2019 році. Саме час почати збирати гроші.

Також "Знай.uа" писав, Tesla представила нову дешеву версію свого електрокара Model 3. Про це розповів у своєму акаунті в Twitter глава компанії Ілон Маск, який здивував публіку приємною ціною на один з відносно нових авто.