Компанія Samsung знайшла нове неочікуване рішення кардинальної зміни дизайну своїх гаджетів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відомо, що південнокорейська компанія знайшла доволі цікаве рішення замінити всім набридлі "чубчики".

Відзначається, що фронтальної камерика у нових гаджетах компанії не буде видно неозброєним оком. Також у моменти, коли камера не буде задіяна поверх неї відображатиметься зображення дисплею.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Більше того відзначається, що компанія навіть встигла створити кілька протитопів з відповідними фронтальними камеками. Проте найближчим часом подібних новинок на ринку все ж не передбачається. Аналітики додають, що подібний продукт з'явиться на ринку не раніше 2020 року.

Разом з тим варто відзначити, що компанія Samsung анонсувала новий планшетний комп'ютер Galaxy Book 2. Завдяки своїй конструкції, девайс може перетворюватись як у планшет, так і в полноценній ноутбук за рахунок фізичної клавіатури.

На борту топовий процесором Qualcomm Snapdragon 850 і операційною системою Windows 10 Galaxy S. Book 2 оснастили 12-дюймовим екраном Super AMOLED з роздільною здатністю FHD+ (2160 х 1440), 4 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ. Досить непогані характеристики як для планшета, однак, 4 гб оперативки для ноутбука на сьогоднішній день замало.

Планшет поставляється з модемом Snapdragon X20 LTE (Cat.18 5CA, до 4х4 MIMO), що забезпечує постійний вихід в інтернет на швидкості 1 Гбіт LTE. Передбачено 2 роз'єми USB Type-C, microSD, 3.5 мм аудіо роз'єм. Зв'язок Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5 ҐГц.

Є дві камери: основна 8 Мп і фронтальна на 5 Мп. Так, це не найкращий варіант, але наявність їх вже є плюсом. За звук відповідає два динаміка AKG з вбудованим Dolby Atmos, так що про додаткової акустики можна забути. Ємність акумулятора здатна забезпечувати до 20 годин від одного заряду. За девайс просять близько тисячі доларів.

Нагадаємо, ціна і характеристики вбивці iPhone X.

Як повідомляв "Знай.ua", LG і Lenovo залишать Samsung поза справами.

Також "Знай.ua" писав, що Xiaomi першою втілить давню мрію людства.

Новинки телевізорів Samsung 2018