Новий смартфон Xiaomi Mi Mix 3 буде відзначатися двома супер потужними характеристики.

Про це повідомляє prostotech.com.

Схоже навколо новинки Xiaomi Mi Mix 3 не даремно так багато галасу та уваги. Адже відомо, що цей гаджет не лише отримає оригінальний дизайн, а й матиме рекордну кількість внутрішньої пам’яті – 10 ГБ та буде підтримувати 5G.

Також уже відомо про те, що Xiaomi Mi Mix 3 матиме абсолютно безрамковий дизайн. Крім цього, селфі-камера новинки та інші датчики будуть вмикатися за слайдерним принципом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За словами розробників телефону, новий смартфон буде працювати або на чіпсеті Snapdragon 845, або на Snapdragon 855. Смартфон матиме широкий дисплей з діагоналлю 6,4 дюйми. Любителі робити фото та селфі будуть у захваті, адже смартфон буде оснащено подвійною основною камерою на 16 та 13 мегапікселів), та 20-мегапіксельною фронталкою.

Xiaomi Mi Mix 3 маститиме канер відбитків пальців, який буде вбудований у дисплей смартфону. За непідтвердженою інформацією, ціни на Xiaomi Mi Mix 3 стартуватимуть від 600 доларів (16 800 гривень).

Представлять новинку у Пекіні 25 жовтня. Топ-менеджер Xiaomi Лінь Бін заявив, що смартфон зрівняється у своїй продуктивності з іншими гаджетами на ринку.

Нагадаємо, раніше Huawei презентував смартфони з "унікальною камерою".

Камера в смартфоні P20 складається з двох датчиків, один з яких має роздільну здатність 12 Мп (кольоровий), а інший - 20 Мп (чорно-білий). Як заявив виробник, цей смартфон робить хороші знімки, однак P20 Pro має кращі досягнення у фотозоймці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що користувачі масово скаржаться на новинку Samsung.

У власників флагманських смартфонів від Samsung Galaxy S9 виникли проблеми з телефоном. Як вони повідомляють у соцмережах, у смартфонів перестав працювати екран.

Також "Знай.uа" писав, про те, що чоловік застряг в унітазі, намагаючись врятувати сматфон.

У відчайдушній спробі врятувати свій улюблений мобільний, чоловік, затамувавши подих, змусив себе опустити руку в отвір низького лікарняного туалету та понишпорити серед екскрементів, шукаючи телефон. Однак, він просунув руку занадто глибоко в каналізаційну трубу і опинився в пастці.