Днями розробники AnTuTu оприлюднили експертний звіт з приводу найбільш продуктивних мобільних пристроїв на Android за період вересня 2018 року.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на дані рейтингу.

Експерти зазначають, що у процесі складання рейтингу використовувалися середні показники тесту Antutu Benchmark V7, які були зібрані з 1 по 30 вересня 2018 року.

Результати виявилися досить несподіваними, адже вперше за 4 місяці ігровий смартфон Xiaomi Black Shark, який був розкуплений буквально за секунди після виходу влітку, зайняв на другу позицію - цього разу його перевершив новий геймерський конкурент.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Найбільший результат в тесті AnTuTu Benchmark набрав ігровий смартфон ASUS ROG Phone - усього 299706 балів.

Експерти розповідають, що обидва смартфони мають процесори Snapdragon 845, але на відміну від Xiaomi Black Shark, ASUS ROG Phone використовує розігнані частоти з 2,8 ГГц до 2,96 ГГц, а також поліпшену систему охолодження для ефективного розсіювання тепла.

Наздоганяє лідерів рейтингу модель OnePlus 6, а замикає його найдоступніший смартфона на базі чіпсета Snapdragon 845 - Pocophone F1.

Судячи із даних експертів, всі найпродуктивніші Android-смартфони працюють на чіпсеті Snapdragon 845, причому в основному на пристроях китайських виробників.

Нагадаємо, донині у хакерів успішно працює стара система фішингу – крадіжка даних з допомогою фейкових сайтів. Особливо дієва схема з користувачами, які бажають заощадити.

Так, днями з'явилася інформація, що шахраї почали красти дані власників iPhone за допомогою нової хитрості. Вони розсилають їм листи зі знижками, а потім крадуть імена і паролі. Про це повідомляє видання The Sun.


Як повідомляв раніше Знай.ua, цікавим нововведенням в iOS 12 сталі “команди Siri” – спосіб активувати часто використовувані завдання голосовими командами.

Тепер сторонні розробники програмного забезпечення почали впроваджувати команди в свої додатки, що сильно спрощує комфорт використання.


Також Знай.ua писав про те, що для своїх флагманів серії Mate 20 компанія Huawei приготувала нове покоління топового процесора Kirin 980.