Ілон Маск висловив своє неоднозначне ставлення до продукції компанії Apple. Про це повідомляє Business Insider.

"Не так багато продуктів дійсно роблять нас щасливішими. Довгий час це робила Apple. Я як і раніше вважаю, що компанія створює прекрасні телефони. Я завжди користувався і користуюся iPhone. Але Apple випускала продукти, які нас просто вражали. Вона як і раніше робить прекрасні продукти, але вони вже менш значущі", - заявив Маск.

Ілон Маск
Ілон Маск

Він також порівняв Apple з власною компанією Tesla. За словами Маска, йому б хотілося, щоб електрокари вражали користувачів не менше, ніж більш ранні моделі iPhone.

"Не думаю, що люди обов'язково побіжать в магазин за iPhone 11. Але з Tesla ми хочемо робити продукцію, яку люди будуть любити, - заявив підприємець.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ілон Маск
Ілон Маск

Раніше повідомлялося, що засновник американської компанії Tesla Ілон Маск анонсував технологію, яка дозволить керувати за допомогою смартфона їх електромобілями, якщо ті знаходяться в полі зору. Про це мільярдер повідомив у своєму Twitter-акаунті.

За словами Маска, автомобіль буде слідувати за вами "як домашня тварина", якщо ви утримуєте кнопку виклику в додатку Tesla. Також бізнесмен розповів, що машини зможуть розпізнавати покажчики під час паркування. Це досить незвичайні функції, але чи будуть вони корисні - дізнаємося після їх появи.

Крім цього, Маск розповів, що навчить всі продані авто системі автопарковки, що допоможе заощадити купу нервів і часу власникам. Сам по собі принцип простий: система буде шукати вільні місця на парковці, а також прораховувати ймовірність вдалого паркування, і вже потім самостійно зупинятися в потрібному місці.

Нагадаємо, у мережі показали смартфон з чотирма вирізами на екрані.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, Xiaomi представила розумний обігрівач за смішну ціну.

Також Знай.ua писав, Маск назвав дату запуску Hyperloop.