Компанія Facebook планує пропонувати користувачам друзів по геолокації. Прогнозується, що соцмережа буде аналізувати дані про місцезнаходження користувача і підбирати можливих друзів за цими даними.

Цю інформацію повідомляє Fox News.

Відомо, що компанія вже подала заявку на патент.

Алгоритми проаналізують переміщення користувача облікового запису і запропонують додати в друзі людей, з якими він часто перетинається. Також система здатна буде з'ясувати, чи знайомі ці люди.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як зазначили співробітники Facebook, чекати такої можливості незабаром не варто, адже патент - не означає розробку та впровадження технології в найближчому майбутньому.

Нагадаємо, акції Facebook впали після закриття сесії, після змішаних результатів за квартал.

Прибуток на акцію склав $1.76 проти очікуваних $1.47, а доходи склали $13.73 млрд проти очікуваних $13.78 млрд; Акції Facebook просіли на 6%, однак потім виросли на 5%, після того, як інвестори “переварили” коментарі Марка Цукерберга щодо майбутніх витрат і зростання.

В 2019-му компанія буде орієнтуватися на розробку нових продуктів, серед яких Facebook Watch, Instagram TV і Facebook Marketplace, а також на підвищення рівня безпеки. Таким чином компанія хоче розширювати свій вплив на ринок електронних пристроїв, при цьому розвивати і найбільшу в світі соцмережа.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", кількість користувачів соціальної мережі Facebook перевищила 2,27 мільярда людей. Про це повідомляється в корпоративній звітності за третій квартал компанії, якій належить однойменна соціальна мережа.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що компанія Facebook вперше офіційно підтвердила інформацію про те, що вона зайнята розробкою власних окулярів доповненої реальності.