На початку місяця з'явилася інформація про відмову Apple від початкових планів по збільшенню обсягів випуску смартфонів iPhone Xr з-за низького попиту. Однак аналітики стверджують, що і старші побратими iPhone XS XS і Max не користуються величезним успіхом. Будемо сподіватися, що новий iPad Pro допоможе вирівняти статистику за фінансовий квартал.

Повідомляється, що компанії Qorvo, Lumentum Holdings і Japan Display, які є найбільшими постачальниками компонентів для смартфонів Apple, вже знизили прогноз по прибутку на цей квартал саме через скорочення замовлень з боку купертиновского гіганта. Схоже, Apple дійсно не бажає більше продавати цим смартфони в такій величезній кількості, бо покупців їй не знайти. На жаль, як завжди в таких випадках, ніяких конкретних цифр не повідомляється.

Проте, компанія може збільшити свій дохід, оскільки ціни на девайси помітно підвищилися, що і допоможе реабілітуватися компанії в майбутньому.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.