iPhone XS Max за швидкістю роботи обійшов OnePlus 6T. Тільки от різниця в ціні не дозволяє назвати смартфони повноцінними конкурентами. Китайський девайс практично нічим не відрізняється від яблучного девайса, адже обидва вони вважаються кращими смартфонами на ринку серед флагманів.

Смартфон OnePlus 6T не так давно надійшов у продаж. Його огляди вже опублікували багато, а ось порівняльних тестів поки мало, адже далеко не у кожного є топові iPhone, враховуючи їх захмарну ціну на сьогоднішній день.

Відеоблогер вирішив порівняти швидкість роботи OnePlus 6T і iPhone XS Max. Результат порівняння ви можете побачити на відео.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як виявилося, спочатку апарати йдуть ніздря в ніздрю, але на іншому колі, коли додатки запускаються повторно, смартфон Apple виривається вперед. У підсумку флагманський iPhone виграв на кожному колі близько 10 секунд і в цілому випередив конкурента приблизно на 18 секунд. Не дивно, адже Android закриває додатки, а iOS для iPhone вміло їх згортає, відправляючи у режим сну.

І це при тому, що оперативної пам'яті в OnePlus 6T вдвічі більше. Однак, оптимізація системи дозволяє нехтувати кількістю оперативки.

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.