У роботі соцмережі Instagram сталися проблеми з безпекою, які могли розкрити паролі користувачів для широкої громадськості. Судячи з усього, паролі стали доступні будь-якому бажаючому. Головне, знати де шукати.

Так, користувачі Instagram було повідомлено, що за нової проблеми безпеки їх паролі могли стати відомі публіці. Само собою, корпорація попросила змінити паролі як можна швидше.

"Таким чином, серед дослідників питань безпеки з'явилися побоювання, наскільки заходи безпеки самої соцмережі є надійними", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Наголошується, що компанія повідомила користувачам, що їх паролі відображалися в адресному рядку на сторінці сервісу Download Your Data, який був запущений ще в квітні 2018 року. Судячи з усього, компанія вирішила повідомити про цю проблему тільки зараз. Бути може, вона хотіла боротися з цією помилкою, але не вийшло.

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.