Google Pixel 3 і Pixel 3 XL в черговий раз доповнили список проблем, які зачіпають гаджети. На форумі Reddit від власників злощасних смартфонів стали з'являтися скарги про ба, який призводить до відключення камери в телефоні. Тепер не те щоб дзвонити, а навіть зробити фото неможливо.

Помилка може проявлятися по-різному, але результат завжди один і той же: неможливість використання камери. Або смартфон не бачить камеру, або додаток працює не коректно. Перезавантаження пристрою лише тимчасово виправляє ситуацію. У будь-якому випадку це помилка, а їх не повинно бути в смартфона за 800-1200 доларів. До того ж, пройшло після випуску Pixel 2 і Pixel XL компанія зарекомендувала себе не з кращого боку, оскільки схожі помилки були і в попередніх версіях їх смартфонів.

Що викликає проблему поки не ясно. Деякі користувачі припускають, що Android не правильно завершує роботу з камерою, тому, коли відбувається подальший запуск камери, додаток вважає, що камера все ще використовується.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На прохання замінити проблемне пристрій в сервісному центрі всім власникам гаджетів було відмовлено. Сама ж Google поки не коментує ситуацію. Залишається ходити з дорогим, але марним телефоном, який навіть робити фото не вміє.

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.