Інсайдер з форуму Reddit, який раніше вже багато разів публікував достовірні різні відомості про плани компанії Sony, розповів про те, якою буде ігрова приставка PlayStation 5. Він запевняє, що його апаратної основою стане восьмиядерний процесор CPU Ryzen від компанії AMD. Таким чином консоль отримає дуже потужну начинку, яка зможе відображати якісну картинку ігри на максимальних налаштуваннях. Тепер у Microsoft з'явився сильний конкурент, адже вона теж розробляє консоль нового покоління, про якій практично нічого не відомо.

За рахунок цієї самої потужності власники Sony PlayStation 5 зможуть грати в будь-які ігри в 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду. Разом з новою ігровою приставкою відбудеться анонс шолома віртуальної реальності PS VR другого покоління, який буде повністю сумісний з новинкою. На сьогоднішній день відома і ціна майбутньої консолі - всього 500 доларів. Так, з одного боку, це досить дорого, але враховуючи, що цей девайс буде актуальним ще протягом багатьох років, купівля здається цілком вигідною. Сам шолом для VR буде продаватися за 300 доларів.

Що ж стосується дати виходу, то презентація нової ігрової приставки намічена на літо 2019 року, тому що її покажуть публіці в рамках виставки PlayStation Experience. Однак сама приставка з'явиться на прилавках на початку 2020 року.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.