Ще 16 листопада додаток Tumblr раптово зникло з App Store. В Apple ситуацію ніяк не коментували, розробники також мовчали. І нарешті стало відомо, що виною всьому став завантажений користувачем контент. На подив усім, через довгий час існування ресурсу тільки зараз Apple вирішила прийняти відповідні заходи.

Кожен з файлів, що завантажуються перевіряється спеціальними фільтрами, які порівнюють його з базою заборонених даних. База поповнюється з деякою затримкою, що дозволило частини матеріалів просочитися в соціальну мережу. Таким чином у відкритому доступі на ресурсі з'явилися матеріали для дорослих, а політика Apple має суворі правила.

Мова йде про сценах насильства над дітьми, які є для компанії Apple точкою нульової терпимості. Тому, додаток моментально було видалено з App Store, залишаючись доступним в Google Play. Очевидно, у Google інша думка на цей рахунок.

Щоб додаток повернувся на майданчик, він повинен мати чітку систему фільтрації подібного контенту, що прописано в правилах для розробників додатків. Тепер технічна підтримка ресурсу повідомила, що вже працює над поліпшеннями, щоб знову з'явитися у віртуальному магазині додатків Apple.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.