Valve тільки запустила відкрите бета-тест карткової Artifact, але вже розлютила геймерів.

Користувачі мережі, які вже випробували новинку, порадили не купувати гру. Головна причина-політика монетизації, яку прозвали "плати за все, що робиш". Сама Artifact коштує $20, але за ці гроші гравці отримують тільки стартовий набір з двох колод. Так, навіть ці гроші для деяких геймерів вже недозволена розкіш. Нові карти можна придбати за реальні гроші або ж виграти в турнірі, який пускають по платним квитками. До того ж в “паках ” можуть трапитися дублікати або карти початкового рівня, які навіть на Steam Marketplace не продати. Таким чином для збору необхідної колоди можна витратити величезні гроші, і так і не отримати бажані карти.

У підсумку пост, в якому користувач Reddit закликає гравців скасовувати попередні замовлення Artifact, став найпопулярнішим у темі. На проблему звернув увагу і учасник команди Team Liquid під ніком Savjz, назвавши платний бар'єр помилкою. Гра просто кишить донатом, і без вкладення грошей вона просто марна.

Розробники помітили невдоволення користувачів, і тепер будуть внесені деякі виправлення в ігровий баланс.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.