Розробники Instagram суттєво спростять процес здійснення покупок за допомогою платформи. Тепер не потрібно переходити з посилання на підозрілі сайти, і вже через них замовляти товар.

Тепер у відеоматеріалах, які демонструють всі характеристики того чи іншого товару, буде доступна функція створення тегів. Це дасть можливість покупцям більш докладно розглянути продукцію. Це дало зрозуміти користувачам, що найбільша соцмережа планує впровадження продажу продукції. Крім красивих фото, продавці тепер можуть використовувати Instagram як повноцінний майданчик для продажу своїх товарів та послуг.

Крім того, користувачам запропонують зберігати пости з такими товарами. В Instagram з'явиться спеціальний бізнес-профіль, який буде присвячений виключно купівлі-продажу. Також розробники створять вкладку Shop з метою зібрати всі товари конкретного бренду в єдине ціле.

Для любителів вибирати нову одяг та аксесуари у соцмережі ця відмінна новина. Більше не потрібно робити зайвих маніпуляцій в соцмережі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.